Om SmartOdesign

Här ser du vilka vi är och hur vi tänker…

www.smartOdesign.se ägs och drivs av Cayab AB.  Vill du läsa mer om oss och se vad mer vi erbjuder besök gärna www.cayab.se

I vår webbshopp www.smartodesign.se handlar vi med möbler, heminredning, dekorationer och IoT-produkter. (Internet of things!)

Vi vänder Oss främst till privatpersoner, men även företag är självklart välkomna.

Vår Affärsidé för SmartOdesign lyder som följer: Företaget levererar snabbt och smidigt designade heminredningsartiklar samt smarta lösningar till den som vill ha en unik upplevelse i hemmet eller i offentliga miljöer.

Vår Vision för Smartodesign är att:  Företaget ska driva den marknadsledande web-butiken när det kommer till att erbjuda de bästa varumärkena inom möbler och heminredning samt att erbjuda enstaka produkter till kompletta lösningar inom IoT inom 5 år. Företaget ska vara det självklara valet inom utpekade branscher/lösningar.

Vårt val av Strategier för SmartOdesign: Företaget kommer noga att titta på produkternas kvalité och ursprung. Dvs. att det ska vara av hög kvalité, gärna svensktillverkat alternativt, miljöstämplade produkter i den mån det är möjligt.

Sortiment

Hos SmartOdesign finner du ett brett utbud med föremål för att fylla och utsmycka Ditt hem.

God smak, hög kvalité och vassa funktioner är den gemensamma nämnaren för våra produkter.

Många av våra produkter är vi ensamma om att erbjuda eller endast tillsammans med ett fåtal leverantörer. Det gör oss unika. Handla av oss och gör ditt hem unikt!

Vi efterstävar att i första hand kunna erbjuda våra kunder:

–  Svensktillverkade produkter, i den mån det är möjligt

–  Miljöcertifierade produkter, i den mån det går

Möbler & Inredning
Vi erbjuder ett brett sortiment av möbler, utemöbler, heminredningsartiklar, trädgårdsprydnader/dekorationer och mycket, mycket mer.

Teknologi & Utrustning
Vi har ett brett utbud och sortiment för Dig som vill ligga i framkant när det gäller flexibla lösningar i hemmet. Att kunna koppla upp sig överallt, helst trådlös är idag mer regel än undantag.  Att sedan kunna koppla ihop, tv, dator, högtalare, el-mätare, damsugaren, kylen, frysen och gräsklipparen är drömmen för varje fastighetsägare. (Listan kan göras oändlig)

Vi försöker att hitta produkter som motsvarar den moderna människans krav på smarta och flexibla lösningar i hemmiljön.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en kombination av smarta och snygga hem. Dvs stilfulla heminredningsprodukter och smarta lösningar, som ger varje fastighetsägare större kontroll och högre flexibilitet.

Är Du tillverkare eller distributör och tror att Era produkter skulle passa in i Vår kommande produktportfölj är Du välkommen att kontakta Oss!

På den här bloggen kan du läsa ett inlägg om oss!  www.inredningsvis.se

 

 

Handla efter kategori

Nyligen inkommet

På REA

Bästsäljare